Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

3416 - Απαράδεκτη συμπεριφορά ρωσικού blog



Αναγκάζομαι να δημοσιοποιήσω την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του ρωσικού blog
παρόλο που αυτό λίγο ενδιαφέρει τους φίλους και επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας.
Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος, πολλούς μήνες τώρα, αντιγράφει αναρτήσεις τις οποίες μεταφράζει στα ρωσικά, και δημοσιεύει φωτογραφίες από τις ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ, συστηματικά, χωρίς ποτέ να αναφέρει την πηγή προέλευσης. Προσπάθησα, μέσω σχολίων να επιστήσω την προσοχή στους διαχειριστάς, αλλά ουδέποτε ενέκριναν την δημοσίευσή τους. Αν δεν επιθυμούν να βάζουν την πηγή των πληροφοριών τους και οι ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ δεν επιθυμούν στο εξής να τις αντιγράφουν, χωρίς να τηρούνται οι δεοντολογικοί κανόνες.

3 σχόλια:

  1. Γιάννη καλησπέρα
    Εχει γίνει τελικά συνήθεια το clopy write και εγώ στην αρχή το έβλεπα διαφορετικά...θυμάσαι τα λέγαμε, όμως ήδη έχεις γεμίσει το διαδίκτυο με Χριστό που ξέρω καλά πόσος κόπος είναι σ΄αυτό που κάνεις και γίνεται από μεράκι και αγάπη και αυτό είναι το σπουδαίο. Συνέχισε αδελφέ, συνέχισε και όσο πάει!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χάρη
      Έχεις δίκαιο. Τα πέρασες και τα περνάς και σύ. Δεν μιλάς, γιατί έτσι είναι το σωστό, αλλά δεν φτάσαμε και στο σημείο να επιδιώκουμε να μας θεωρούν σαλούς, άσχετα αν οι έξυπνοι αυτοί στους μωρούς μας κατατάσσουν.
      Να είσαι καλά. Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/13, 12:10 π.μ.

    Βάζε υδατογράφημα στις φωτογραφίες.
    Αλλιώς, το Picasa έχει τη δυνατότητα να προσθέτει αυτόματα "υπογραφή" σου.

    Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή