Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

5336 - Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έλυσε τα προβλήματα του Αγίου Όρους!



30/9/2014. ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧH ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ ΙΕΡΟΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΡΥΩΝ
Ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο Ιεροκοινοτικό μέγαρο της Αθωνικής Πολιτείας παρουσία των αντιπροσώπων των 20 Ιερών Μονών του Αγ. Όρους με επικεφαλής τον Πρωτοεπιστάτη Γέρων Συμεών Διονυσιάτη.
Ο Άγιος Πρώτος Συμεών απευθυνόμενος στον Υπουργό τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι διότι τα προβλήματα που είχαμε μετά την παρέμβασή σας λύθηκαν».
Ο κ. Λοβέρδος απάντησε: «Γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/14, 7:07 μ.μ.

    ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΛΥΣΕ ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακριά από μένα το λιβάνισμα. Είναι το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου, σήμερα το πρωί, ασχολίαστο και αλιβάνιστο. Ένα θαυμαστικό πρόσθεσα, για να αποφύγω τα αποσιωπητικά.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/14, 7:59 μ.μ.

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΛΗΠΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισαάκ Σολωμού8/10/14, 5:08 π.μ.

    Πρώτη παρατήρηση:Τι μπορούμε να περιμένουμε για την παιδεία,και για το Αγιονόρος φυσικά,από ένα "αγράμματο υπουργείο";Δεν γνωρίζει ούτε να κλίνει ένα ουσιαστικό!Εκείνο το "τον(Πρωτοεπιστάτη)Γέρων(!)Συμεών" βγάζει μάτι.Ο Γέρων,του Γέρων,τον Γέρων(!),ω Γέρων!Τον Γέροντα,αιτιατική όχι ε;Να γελάμε ή να κλαίμε;
    Δεύτερη παρατήρηση,για την οποία όμως πρέπει να κλαίμε:΄Εφτασε και η ώρα του Λοβέρδου,μετά από τους Σαμαροβενιζέλους,τους Γιωργάκηδες,τους Μπουτάρηδες,τους Τσίπρες και όλο τον εσμό των άθεων και αντίχριστων υποκειμένων,νεκροθαπτών της πατρίδας μας,να απολαύσουν την αβρότητα και την "άδολη" φιλοξενία των αγιορειτών ιεροκοινοτικών.Και βέβαια,μετά από εκείνην των διάφορων αιρετικών,συγκρητιστών,οικουμενιστών και πάει λέγοντας.Τίποτε δεν τους πειράζει πλέον τους νεοαγιορείτες.΄Ολα τα μασάνε και όλα τα καταπίνουν!Α!,όχι,ξέχασα,κάποιοι τους πειράζουν ακόμα,κάποιοι "σχισματικοί-καταληψίες",γιατί μάλλον αποτελούν την συνείδηση που τους ελέγχει και τους θυμίζει πως θάπρεπε να είναι και πως έχουν καταντήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή