Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

5250 - Θ. Πάγκαλος: Πως βλέπει το Άγιο Όρος και τι προσδοκά για τον εαυτό του

Θ. Πάγκαλος: «Κατ’ αρχήν δεν έπρεπε να πει κοτσάνες. Το παιδί δεν συγκρατείται με τίποτα… Είπε ότι όποιος δεν πάει στο Άγιον Όρος έχει χάσει τη μισή ζωή του και καταδίκασε έτσι τις γυναίκες, που είναι ο μισός πληθυσμός, και δεν μπορεί να πάει στο Άγιον Όρος. Έκλεισε το μάτι στην Εκκλησία και τις γυναίκες τις μούντζωσε, επειδή δεν μπορούν να πάνε με το άβατο. Δεν είναι ένα σύστημα αποδεκτό αυτό, να μην μπορείς εξαιτίας του φύλου σου να πας στο Άγιον Όρος.
Είπε ότι είναι υπέρ της φορολογικής απαλλαγής των μοναχών, τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι. Είναι με τους ηγουμένους και τους υπόλοιπους κοιλαράδες του Αγίου Όρους!»

Θ. Πάγκαλος, για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας: «Εμένα, δεν με προτείνει κανείς. Αλλά αν με προτείνει γιατί όχι; Δεν αυτοπροτείνομαι – λέω αν με προτείνει κάποιος, διότι εξάλλου θα ήταν αγενές να βγω και να πω να μην με προτείνει κάποιος».

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/9/14, 1:43 μ.μ.

    ΑΙΣΧΟΣ.ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΩΝΙΤΗΣ10/9/14, 3:08 μ.μ.

    Aνθρωπος βοθρολυματοβιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/14, 3:36 μ.μ.

    ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΔΥΝΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΚΑΛΑ.... ΚΑΚΩΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου ειναι «κοιλαραδες» στο Αγιον Ορος γιατι δεν παει κι εκεινος να ζησει εκει; Ειναι βεβαιο πως θα εγκλιματιστει και θα ταιριαξει απολυτα με τις αναλαδες νηστειες των «κοιλαραδων»! Ή μηπως οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/14, 6:55 μ.μ.

    Τι μιλας ρε παχυδερμο? Κοιτα τα χαλια σου. Τολμας και κρινεις την αθωνικη πολιτεια. Ντροπη σου καταπτιστε ανθελληνα και αντιχριστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΛΆΡΑΣ... ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΔΥΟ ΤΙΝΑ ¨Η ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΖΩΟ ¨Η ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/9/14, 9:44 π.μ.

    Το ωραίο είναι που λέει "θα ήταν αγενές " .Ποιός το λεει αυτό? Το πρότυπο της ευγένειας και των καλών τρόπων, Ο Πάγκαλος. Πλούσια η "δράση του" ακόμα και στα Εθνικά μας θέματα (με τα Ιμια θυμάστε).Και όμως αυτός ο ανθρωπος βρίσκεται ακόμα στο προσκήνιο.Μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες οπως η δική μας μπορούν να συμβαίνουν αυτά. Και ποιός αποκαλεί κοιλαράδες ,ΠΟΙΟΥΣ? Τους Αγιορείτες.Που δεκαπέντε Αγιορείτες δεν ξερω αν φτανουν τα κιλά του Πάγκαλου.Ο οποίος μας είχε πει παλαιότερα οτι είναι ρατσιστικό να τον αποκαλούν χοντρό.Δημοκρατία,ηθική,αξίες κατά τα μετρα του όπως τον βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή