Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

2368 - Ο π. Βασίλειος 18 χρόνια στο Άγιο Όρος δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό (video)



Πολλές φορές μας έχουμε δει τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και άλλων μεγάλων συλλόγων, να προσφέρουν υπογεγραμμένες φανέλες για κάποιον… ιερό σκοπό. Αυτή τη φορά η λέξη "ιερός" παίρνει κυριολεκτική έννοια, αφού ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Μίλαν Τόμιτς,  προσέφεραν τη φανέλα του Ολυμπιακού στον Αρχιμανδρίτη Βασίλειο Παπαδάκη!
Ο ιερέας, που έχει ζήσει 18 ολόκληρα χρόνια στο Άγιο Όρος, έχει επιστρέψει πλεον στην γενέτειρά του την Κρήτη, όπου και προσφέρει κοινωνικό έργο. Δεν έχει, όμως, κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον μπασκετικό Ολυμπιακό.        
Ευκαιρίας δοθείσης, λοιπόν, από την επίσκεψη της ομάδας του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο, οι Τόμιτς και Σταυρόπουλος επισκέφτηκαν τον πατέρα Βασίλειο στην Ιερά Μονή της αγίας Αναστασίας της Ρωμαίας την οποία ανοικοδόμησε εκ θεμελίων μέσα σε μόλις 14 μήνες και του πρόσφεραν τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, με το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη.




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/12, 2:26 μ.μ.

    Ο Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ Α.Ο. ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ Ι Μ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.ΕΚΕΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ ΔΙΑΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΓΙΝΕ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΩΝΙΤΗΣ13/12/12, 4:26 μ.μ.

    Καλιτερα ν'ασχολειτε με την καλαθοσφαιρισι και τον Ολυμπιακο ο π.Βασιλειος παρα με τις ατεκμηριοτες μελετες και τις αθεολογιτες συγγραφες δια τους ομολογητες Αγιορειτες Ζηλωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Π. Βσίλειος Παπαδάκης, εκφράζει τήν γνώμη τών Αγίων πατέρων, σέ αντίθεση μέ τόν νεοζηλωτή Ευθύμιο Τρικαμηνά καί τους παλαιοημερολάτρες, πού διαστρέφουν τό νόημα, αλλά καί τό γράμμα τών Ιερών Κανόνων τής Ορθοδοξίας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή