Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

2146 - Αγιασμός της Θεμελιώσεως του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στον Λαγκαδά παρουσία της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους (video)



Ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου επί τη ευκαιρία της Θεμελιώσεως του Ιερού Ναού Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, παρουσία της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους με επικεφαλή τον πρωτοεπιστάτη Οσιολογιώτατο π. Μάξιμο Ιβηρίτη, την 31η Οκτωβρίου 2012, στην περιοχή του Προφήτη-Λαγκαδά:
.
Ομιλία του Πρωτοεπιστάτου Αγίου Όρους Οσιολογιωτάτου π. Μάξιμου Ιβηρίτου, επί τη ευκαιρία της θεμελιώσεως του Ιερού Ναού Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, παρουσία της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους, την 31η Οκτωβρίου 2012, στην περιοχή του Προφήτη-Λαγκαδά:
.
Ακολουθία του Αγιασμού της Θεμελιώσεως του νέου Ιερού Ναού του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη παρουσία του Πρωτεπιστάτη του Αγίου Όρους γέροντος Μαξίμου Ιβηρίτου και σύσσωμης της Ιεράς Κοινότητος την 31η Οκτωβρίου 2012 στην περιοχή Προφήτη-Λαγκαδά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου