Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

8811 - Επαγγελματίες φωτογράφοι φωτογραφίζουν το Άγιο Όρος (4) Καρτελιάς Κωνσταντίνος






























Ο Kωνσταντίνος Καρτελιάς είναι ένας επαγγελματίας φωτογράφος με ειδίκευση στο ντοκιμαντέρ και στην δημιουργική φωτογραφία γάμου.
Μετά το τέλος του πρώτου μεταπτυχιακού πτυχίου του πάνω σε Visual Communication and Media studies στην Αθήνα, συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο με ένα δεύτερο μεταπτυχιακό, πάνω στο Photojournalism and Documentary Photography στο UAL ( University of the Arts London).
Τα τελευταία 8 χρόνια έχει δουλέψει πάνω σε διάφορα documentaries για διάφορες Ελληνικές NGO όπως η PRAXIS, “Medicines Of The World” and “Create and Do” καθώς και έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δουλειά του από το τελευταίο του ντοκιμαντέρ “ Young Greeks under the economic crisis” παρουσιάστηκε στην National Portrait Gallery του Λονδίνου ως μέρος των Taylor Wessing portrait photography awards 2014 καθώς και επιλέχθηκε στο διαγωνισμό RPS international Print Competition 2014 και Athens Photo Festival 2015. Στην Ελλάδα το 2013 έχει βραβεύτηκε στον διαγωνισμό Athens photo inspiration 2013.
Μέσω της ατομικής του έκθεσης “HIV. LUSAKA/ZAMBIA” που έγινε με υλικό από το ανάλογο ντοκιμαντέρ του στην Αθήνα το 2010, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο και έκανε δωρεά στο “Mother of Mercy hospice” στην πρωτεύουσα Lusaka της Zambia στην Αφρική, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ασθενών στο τερματικό στάδιο του ιού HIV.

KONSTANTINOS KARTELIAS
.................................................
mobile : +30 6946361018
Skype: Konstantine.kein
e-mail: konstantinekein@gmail.com
Facebook: 
Konstantine kein

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου