Σάββατο 13 Απριλίου 2013

2987 - Μήνυμα από το καντήλι της Αγίας Άννης στην Iερά Σκήτη Αγία Άννα;

Όπως ανέφερε ιερέας (που συνδέεται πνευματικά με αγιαννανίτες μοναχούς) στο χθεσινό του κήρυγμα μετά την ακολουθία των χαιρετισμών σε ιερά μονή στην περιοχή του Σκαραμαγκά, πληροφορήθηκε από εκείνους πως εδώ και τρείς ημέρες το καντήλι που βρίσκεται στην ιερά σκήτη Αγίας Άννης και μπροστά στην εικόνα της Αγίας, κινείται με θαυμαστό τρόπο.
Οι αγιορείτες μοναχοί είναι, όπως ανέφερε ο ιερός πατέρας, ανήσυχοι και προβληματισμένοι για το γεγονός, καθώς πιστεύουν πως προμηνύει άσχημα γεγονότα.
Πάντως, ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό το θαυμαστό γεγονός, σίγουρα είναι μια ακόμα ευκαιρία για να μας παρακινήσει περισσότερο σε προσευχή και μετάνοια

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/13, 7:35 μ.μ.

    Γιατί δεν τοποθετήθηκε η Ιερά Κοινότητα; Εάν πραγματι συμβαίνει εχει μεγάλη σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/4/13, 1:38 μ.μ.

    Το γεγονός αυτό όντως συνεβη. Όσον αφορά το τι ερμηνεία δίνουν οι πατέρες της σκήτης όντως είναι ανήσυχοι. Αλλά γιατί ένα θαυμαστό γεγονός πρέπει να ερμηνεύεται πάντα με καταστροφολογία; Γιατί να μην είναι ένα μήνυμα ελπίδος, να δείχνει ο Θεός την παρουσία του για να μην απελπιζόμαστε τις δύσκολες αυτές μέρες που περνάμε λίγο πολύ όλοι μας.
    Δεν ξέρω πολλά από πνευματική ζωή, αλλά πιστεύω ακράδαντα πως ο Θεός μας οικονόμησε με αυτό το θαύμα για να μας δείξει πως υπάρχει και προνοεί για όλους μας.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή