Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

1736 - Μια απλοϊκή απάντηση σε μια ηλίθια απορία Έλληνα βουλευτή



Γράφει στη σελίδα του στο Facebook ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής του Σύριζα:


Μια απάντηση, όχι πνευματική, για να μη δυσκολευθεί στην κατανόησή της, είναι και η εξής:
Επιστημονικά μόνο καλό έκανε αυτή πυρκαγιά στο Άγιο Όρος, επειδή όπως λένε οι ειδικοί «η φωτιά αποτελεί μία φυσική διαδικασία στον κύκλο ζωής των πευκοδασών» (http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/2012/08/1698.html). Και αφού δεν είχαμε απώλειες ζωών και καταστροφές κτιρίων, η Παναγία έσβησε τη φωτιά λίγο πριν αυτή κάψει το Χιλανδάρι (μοναστήρι είναι κ. Πέτρο στον Άθω).
Αρκετά σας γνώρισε ο κόσμος κ. Τατσόπουλε με την ατάκα σας «ο Κολοκοτρώνης είχε γκόμενο». Σας έστειλε και στο Κοινοβούλιο. Αφήστε την Παναγία στην ησυχία της. Δεν θα σας βγει σε καλό.

2 σχόλια:

  1. Τελικά Γιάννη βλέπουμε ότι άτομα σαν τον Πέτρο Τατσόπουλο, υποπίπτουν σε συνεχή ολισθήματα, εθνικά, θρησκευτικά.
    Είναι οι άνθρωποι της Νέας Εποχής που με τις συνεχείς ανοησίες νομίζουν ότι απαξιώνουν θεμελιώδεις πυλώνες του Έθνους μας.
    Είναι να τους λυπάσαι, γιατί ενώ ευαγγελίζονται ότι είναι πνευματικοί άνθρωποι είναι άρρωστοι πνευματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον τίτλο "Πιο ηλίθιο - κόβεις φλέβες!"
    αναδημοσιεύουμε στο μπλογκ μας την ανάρτησή σας με τον εξής σχολιασμό:

    "Τα ανωτέρω αντιγράψαμε από το αγαπημένο ιστολόγιο "Αγιορείτικες μνήμες". Συμφωνούμε απολύτως αλλά θα θέλαμε να είμαστε λιγότερο ευγενικοί με τον... πολύ κ. Τατσόπουλο.
    Θα θέλαμε π.χ. να του πούμε ότι η Παναγία -ίσως- να μην αποσόβησε εξαρχής την φωτιά, μήπως και με την θαυματουργία Της ανοίξουν τα στραβά τους κάτι προοδευτικάριοι σαν και λόγου του.
    Θα θέλαμε να του πούμε πως είναι ρατσιστικό (έτσι δεν το λέτε εσείς οι ανοιχτομάτηδες;) να χλεύαζει την Μάνα των Ελλήνων και να τον προκαλέσουμε να κάνει παρόμοιες "μαγκιές" με τα θρησκευτικά πράγματα των Μουσουλμάνων (των φίλων και προστατευομένων πάσης προοδευτικαρίας), αν του βαστάει...
    Θα θέλαμε και να θυμίσουμε πως όταν τους μουτζώνει ο λαός "για τα καλά που κάνουν" τότε ξεσηκώνονται και μιλούν για προσβολή ...θεσμών.
    Εμείς οι χριστιανοί τί πρέπει να κάνουμε τώρα που φτύνει την Παναγιά; Ή μήπως οι αφεντιές τους είναι ανώτεροί Της;;;;;;;;;;;;;
    Θα θέλαμε, επίσης, να του απαγορεύσουμε την προσβλητική αναφορά στο Όνομά Της, με το δικαίωμα του εργοδότη που τον πληρώνει περίπου 7 χιλιάρικα τον μήνα.. (πόσα ακριβώς παίρνετε κύριε βολευτά;)
    Τέλος, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους του "αλήθεια θα τον ξαναψηφίζατε αυτόν και τα άλλα λουλουδάκια του μπαξέ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή