Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

1684 - Κρίμα το Άγιο Όρος… Καίγεται ανεξέλεγκτα. Ευτυχώς γλυτώσανε την τουριστική κίνηση της γύρω περιοχής…

Αποκλειστική φωτογραφία πριν λίγα λεπτά
ώρα 14.15,
Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012


Στους γνώριμους τουριστικούς ρυθμούς του καλοκαιριού αρχίζει να επανέρχεται σιγά σιγά από σήμερα ο οικισμός της Ουρανούπολης Χαλκιδικής, καθώς χάρη στις ενέργειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά δεν απειλεί σπίτια ή ξενοδοχειακές μονάδες.
«Τα πράματα κυλούν ομαλά σήμερα στην Ουρανούπολη. Είχαμε μία απώλεια επισκεπτών από χθες, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη ακριβή αριθμό. Ωστόσο, χάρη στις δυνάμεις της πυροσβεστικής αποκαταστάθηκε η κατάσταση στην περιοχή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.
Εξάλλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Προ του Άθω (Χαλκιδικής), οι επισκέπτες έχουν αρχίσει να επανέρχονται στην προληπτικά και προσωρινά εκκενωμένη τουριστική ζώνη και καταλύματα, καταστήματα και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά.
«Έχει καθαρίσει το χωριό από καπνούς και στάχτες. Χθες ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα, εκτός του ότι υπήρχε και ο κίνδυνος της πυρκαγιάς. Υπήρχε μία γενική αναστάτωση. Σήμερα, οι άνθρωποι ξεκίνησαν να λειτουργούν κανονικά» ανέφερε η διευθύντρια μάρκετινγκ του Οργανισμού Μαρία Πάππα.
(Ρεπορτάζ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου