Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

1683 - Επιφυλακτικός ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους



Ο κ. Αρίστος Κασμίρογλου

Δηλώσεις του  κ. Αρ. Κασμίρογλου
στον κ. Νίκο Παπαχρήστου 
του Amen.gr

Μεγάλο αγώνα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει σε δασική περιοχή του Αγίου Όρους δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.  
«Καταβάλλονται προσπάθειες από τους άνδρες της Πυροσβεστικής να μην απειληθούν Ιερές Μονές», δηλώνει στο Amen.gr ο κ. Αρίστος Κασμίρογλου, Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους. «Η πυρκαγιά εντοπίζεται αυτή την ώρα στην περιοχή “Πρώτο Νερό”, μια περιοχή που εφάπτεται περίπου με τα όρια των Μονών Χιλανδαρίου και Εσφιγμένου», προσθέτει ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους.
Ο κ. Κασμίρογλου τονίζει πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να εκτιμηθεί η έκταση της καταστροφής στον Άθω. «Δεν μπορεί να εκτιμηθεί τίποτα ακόμα. Είναι όλοι στο μέτωπο. Η μάχη είναι σε εξέλιξη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέχρι τώρα έχει καεί δασική έκταση και ένα- δύο μικρές αποθήκες», αναφέρει και εκφράζει, μέσω του Amen.gr, τις θερμές ευχαριστίες του προς τους άνδρες της Πυροσβεστικής και προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον αγώνα που δίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα να σβήσουν την πυρκαγιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου