Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

3716 - Αποστολή Ιατροφαρμακευτικού Υλικού στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία από το Ιατρείο Κοινωνικής ΑποστολήςΥπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες εισήλθαν στη Χερσόνησο του Άθω με σκάφος Ιεράς Μονής, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Πατ. Λάμπρο Ανδρεάκη, Προϊστάμενο ΙΝ Αγ.Αθανασίου Πολυδρόσου Αμαρουσίου και τον επίτιμο Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Σωτήρη Ρηγάκη. 

.......Η αποστολή θα διανυκτερεύσει την Ιερά Μονή Διονυσίου και αύριο θα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, στις Καριές, όπου ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών θα επιδώσει, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίου, στις 12:00μμ ιατροφαρμακευτικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία. 

Την αποστολή συνοδεύουν επίσης, ο υπεύθυνος Δη.Σχεσεων Δήμου Αμαρουσίου Θ.Τόλιας, ο Θεολόγος Δ.Παλιάκης και ο Επίτροπος ΙΝ Αγ.Αθανασίου Αμαρουσίου Κ. Γιαννακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου