Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

3229 - Εκπληρώνονται οι προφητείες του Γέροντα Παΐσιου!



Συγκλονιστικά  και αποκαλυπτικά  ήταν τα όσα ανέφερε ο κ. Δ. Κιτσίκης, γνωστός Διεθνολόγος και  Τουρκολόγος  καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οττάβας στον Καναδα στην εκπομπή της ΕΤ3 χθες το βράδυ με τον Δημ. Κ. Σαββίδη.

Είπε σχετικά:
«Αν και δεν πιστεύω στις προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού και του Παϊσίου διότι προσεγγίζω μόνον επιστημονικά τα θέματα ,παρόλα αυτά βλέπω με μία εκπληκτική σύμπτωση να εκπληρώνονται!
Το σχέδιο των ισχυρών είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας, πράγμα το οποίο βλέπουμε να επληρώνεται με τις συγκρούσεις που γίνονται στην Τουρκία οι οποίες  και αποτελούν την αρχή ενός μακρόπνοου σχέδιου διαμελισμού της.
Το ένα τρίτο της Τουρκίας (25 εκατομύρια ,από τα 75 εκατ.) είναι Αλεβίδες όπου βλέπουν θετικά τον Χριστιανισμό,(Το ένα τρίτο των τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί όπως έλεγε ο π.Παίσιος) ενώ το άλλο 1/3 θα περιοριστεί στο νέο κράτος του Κουρδιστάν (θα  πάει στην κόκκινη μηλιά κατά τις προφητείες)το οποίο και θα αποτελέσει κατόπιν ισχυρή ενεργειακή δύναμη.
(Για το άλλο 1/3 πραγματικά απευχόμαστε να ακολουθήσει την προφητεία του π. Παίσίου ότι έχουν τα κόλλυβά τους στο ζωνάρι τους)
Όπως ανέφερε ο καθηγητής όλα αυτά τα  διεθνή θέματα  είναι για μας υλικό που το επεξεργαζόμαστε καθημερινά.
Υπάρχουν  συγκεκριμένα σχέδια στα γραφεία των Αμερικανών  εντός  αριθμημένων  φάκελων, για κάθε κράτος (όπως για την Σερβία, Αφγανιστάν, Ιράκ κ.α.) όπου περιμένουν  σε συγκεκριμένο χρόνο και την εκπλήρωσή τους.
-Για την Ελλάδα υπάρχει φάκελος;Ρώτησε ο κ.Σαββίδης.
-Και βέβαια υπάρχει, αλλά ας  μην αναφέρουμε τι περιέχει γιατί είναι  πολύ δυσάρεστο!
Όμως δεν δίστασε κατόπιν   να αποκαλύψει ότι τα σχέδια των ισχυρών Αμερικάνων για την Πατρίδα μας είναι
Α) Η έξοδος, δίχως συζήτηση, της Ελλάδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Β) Η ανακατανομή της Ανατολικής Μεσογείου, όπου και στο Αιγαίο θα δημιουργηθούν διάφορα νέα Μορφώματα
Γ) Και ο Διαμελισμός της Ελλάδας.»
Όσο όμως και βέβαια  να θεωρούνται   από τους ισχυρούς της γης  τα περί του μέλλοντος της Πατρίδος μας, εμείς έχουμε την σιγουριά μας μονάχα στην Μητέρα μας Παναγία, αφού μόνον Αυτή είναι «η Βαστάζουσα τον Βαστάζοντα πάντα».
Θα πάρει λοιπόν πολύ σύντομα την αγία της σκούπα και θα καθαρίσει κάθε λύθρο εντός και εκτός της Πατρίδος μας.
Εύχεσθε!
ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
Δημ.Κιτσίκης- Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου