Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

7563 - Ο Γέροντας Επιφάνιος Μυλοποταμινός σε εκδήλωση της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Ζωντανή μετάδοση

Την ευκαιρία να γευτούν τις αγιορείτικες συνταγές και τα βραβευμένα κρασιά του Πατέρα Επιφάνιου θα έχουν όσοι προσέλθουν στη Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της ΕΣΒΕ από τις 12 το μεσημέρι έως τις τρεις το απόγευμα.
Ο Πατέρας Επιφάνιος για τρίτη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια της Εταιρείας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία που φιλοξενεί.
Αγιορείτικη ψαρόσουπα, κριθαρότο με θαλασσινά, κόκκινο ή λευκό κρασί Μυλοποτάμου Αγίου Όρους, θα γεμίσουν αρώματα την Εορταγορά, στο πλαίσιο της οποίας οργανώνεται ο 5ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia από την εταιρεία INVENTICS Α.Ε.
Το διαδικτυακό κανάλι Livemedia θα μεταδώσει ζωντανά τις εκδηλώσεις και θα μεταφέρει το μήνυμα στήριξης και αγάπης του Πατέρα Επιφάνιου, καλώντας όλο τον κόσμο να στηρίξει τους ανθρώπους που δίνουν μάχη να κρατήσουν ζωντανή την ΕΣΒΕ.

Ο Πατέρας Επιφάνιος συνεχίζει με μεράκι την χιλίων ετών αμπελουργική και οινική παράδοση του Αγίου Όρους με τα κρασιά Μυλοποτάμου, μαγειρεύοντας παράλληλα τις νηστίσιμες συνταγές του, που έχει καταγράψει στο βιβλίο «Μαγειρική του Αγίου Όρους».
Το σύνολο των εσόδων από τον 5ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των σκοπών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.
Για να παρακολουθήσετε ζωντανά και on demand τον 5ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia για την Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου