Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

3144 - Θερμή υποδοχή της Δοχειαρίτισας Ι.Εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στην Θήβα (φωτο)


Παρουσία πλήθους πιστών και πολλών Ιερέων με τιμές έγινε η υποδοχή της Ιερής Εικόνας της Παναγίας της   Γοργοϋπηκόου στην Κεντρική πλατεία τού Προσφυγικού Συνοικισμού της Θήβας , την οποία μετέφερε Στρατιωτικό Άγημα από το ΚΕΠΒ Θηβών  και Αστυνομική Δύναμη της Ομάδας Ζήτα.
Με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής τού Δήμου Θηβαίων  η πομπή πορεύθηκε προς τον Ιερό Ναό των  Αγίων  Κωνσταντίνου και Ελένης   Μία Μεγάλη Ιστορική ημέρα για την πόλη της Θήβας, αφού το μοναδικό αυθεντικό αντίγραφο της  Ιερής Εικόνας της Παναγίας μας, ήρθε στην πόλη μας κατευθείαν από το Άγιο Όρος και θα μείνει για πάντα εδώ στη Θήβα στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .
Συγκινημένος ο θηβαϊκός κλήρος, συγκινημένοι οι πιστοί υποδέχτηκαν την Ιερή Εικόνα της Παναγίας μας. Η Εικόνα έφτασε στο ΚΕΠΒΘ ηβών χθες νωρίς το απόγευμα, και στη συνέχεια συνοδεία Στρατιωτικού Αγήματος και Αστυνομίας έφτασαν στην Πλατεία της Ενορίας του Αγίων Κωνσταντίνου  και Ελένης ακριβώς δύο μέρες πριν την Εορτή τους.
Τίμησαν μέ τήν παρουσία τους τήν υποδοχή τής Θαυματουργής Ιερής Εικόνας:  ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάο, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψυχογιό, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος τού Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάσης Κοκοντίνης, ο Εκπρόσωπος τής ΕΥΔΑ, Ανώτατο Στέλεχος κ. Αντώνης  Βενιζέλος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αξιωματούχοι  τού ΚΕΠΒ Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου