Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

1167 - Έκθεση φωτογραφίας «Με τη ματιά των Προσκυνητών» στην Αγιορειτική Εστία


23 Φωτογράφοι από 7 χώρες φωτογραφίζουν το Άγιον Όρος και παρουσιάζουν τα έργα τους με την ευκαιρία της συνάντησης των αντιπροσωπειών Θεσσαλονίκης Αγίας Πετρούπολης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 10ης επετείου από την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Αγίας Πετρούπολης.


Η Έκθεση θα λειτουργεί μέχρι 15 Μαΐου 2012
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 14:00



Αντιπροσωπεία της Αγίας Πετρούπολης στην Αγιορειτική Εστία

Την αντιπροσωπεία του Δήμου της Αγίας Πετρούπολης, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου από την υπογραφή του Συμφώνου Φιλίας μεταξύ των δύο πόλεων, υποδέχθηκαν την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 εκπρόσωποι της Αγιορειτικής Εστίας, στους χώρους του Μεγάρου Νεδέλκου.

Οι προσκεκλημένοι αφού ενημερώθηκαν για την ίδρυση και τους σκοπούς της Αγιορειτικής Εστίας στον χώρο του Βιβλιοπωλείου, επισκέφτηκαν την Έκθεση Φωτογραφίας για το Άγιον Όρος που περιλαμβάνει έργα 23 προσκυνητών φωτογράφων από 7 χώρες και ξεναγήθηκαν στους χώρους του μικρού Αγιορειτικού Μουσείου, κατέληξαν στην αυλή της Αγιορειτικής Εστίας, όπου τους προσφέρθηκαν το παραδοσιακό Αγιορείτικο κέρασμα και ένα ειδικό αναμνηστικό της επίσκεψης τους (φωτ. της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος [Ρώσικο]) με ειδική αναφορά στην επίσκεψη τους στα ρώσικα.


Προηγουμένως είχαν ετοιμαστεί, για το σύνολο των μελών της αντιπροσωπείας, τσάντες με εκδόσεις, καταλόγους, κάρτ ποστάλ και άλλα αναμνηστικά, τα οποία θα τους παραδοθούν από το Δήμο Θεσσαλονίκης σε κάποια από τις πολλές συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του προγράμματος επίσκεψης της αντιπροσωπείας στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος25/4/12, 4:51 μ.μ.

    Συγχαρητήρια!!
    Θα μπορούσε να γίνει η ίδια έκθεση και στην Αθήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή