Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

1165 - Νέα φιλαγιορειτική ιστοσελίδα




Η «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ»
ΤΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
«ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ»
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΧΤΥΟ







του Ανδρέα Κυριακού,
Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου
και υπεύθυνου της έκδοσης της “Ορθόδοξης Μαρτυρίας”

Από τις 6 Ιανουαρίου 2012 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα του Παγκυπρίου Συλλόγου Ορθοδόξου Παραδόσεως «Οι Φίλοι του Αγίου ΄Ορους» www.orthodoximartyria.com.

Στην ιστοσελίδα αυτή πρώτα απ όλα έχει αναρτηθεί το περιοδικό (τεύχη 96-97, όλες οι σελίδες ένα μήνα μετά την έντυπή του έκδοση) και κάθε είδους πληροφορία που σχετίζεται με το Σύλλογο, όπως αγρυπνίες, εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού, ηλεκτρονική διεύθυνση της συντακτικής επιτροπής.


Στόχοι του Συλλόγου είναι:

η διάδοσις και προβολή της Ορθοδόξου Παραδόσεως εις τον χώρον του πνεύματος, της τέχνης και της λατρείας,
η προβολή του Αγίου Όρους ως φορέως και κιβωτού της Ορθοδόξου Παραδόσεως,
η διαφύλαξις και προβολή της Ορθοδόξου κληρονομιάς του τόπου μας (ναοί, μοναί, μνημεία, εικόνες, εκκλησιαστικά σκεύη, χειρόγραφα), καθώς και η τιμή και προβολή των Κυπρίων Αγίων. Μέλη του Συλλόγου μπορούν να εγγραφούν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια.

Ο Σύλλογος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να υλοποιήσει τους στόχους του:

1.) Με την έκδοση του περιοδικού "Ορθόδοξη Μαρτυρία" που κυκλοφορεί τρεις φορές το χρόνο και συμπλήρωσε άχρι του νυν 97 τεύχη και αποστέλλεται ταχυδρομικώς σε χιλιάδες συνδρομητές
2.) με τη διοργάνωση αγρυπνιών,
3.) με τη διοργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών στο Άγιον Όρος και την Ελλάδα, αλλά και σε όλες σχεδόν τις Ορθόδοξες Εκκλησίες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, όπως και σε τόπους όπου ιστορικά ήκμασε η Ορθοδοξία,
4.) με τη διοργάνωση ομιλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου