Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

4787 - «Πορφύριος ο όσιος των μυστικών συχνοτήτων», του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου.Από τις εκδόσεις «Η Μετάμορφωσις του Σωτήρος» του Ιερού Γυναικείου Ησυχαστηρίου της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Μήλεσι, κυκλοφόρησε το βιβλίο «Πορφύριος ο όσιος των μυστικών συχνοτήτων» του Μητροπολίτου Μόρφου Νεοφύτου.
Πρόκειται για ένα καλαίσθητο κι επιμελημένο βιβλίο, το οποίο περιέχει το κείμενο του Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου «Πορφύριος ο όσιος των μυστικών συχνοτήτων», που προδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου.
Στον πρόλογο ο εκδότης αναφέρει: «Ο Πανιερωτάτος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος στο κείμενο του επισημαίνει μαζί με πολλές και άλλες ωραίες συμβουλές του γέροντος Πορφυρίου και την συμβουλή του «αγαπήσατε τον Χριστό», ως και την μεγάλη σημασία που έδιδε ο άγιος εις την αγάπη του ανθρώπου προς τον Θεό. Κρίναμε ότι το εξαιρετικό αυτό κείμενο πρέπει να γίνει ευρύτερα γνωστό, διότι θα βοηθήσει τους χριστιανούς στην πνευματική τους κατάρτιση. Ευχαριστούμε τον Πανιερώτατο μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο, ο οποίος μας έδωσε την άδεια να το δημοσιεύσουμε προς ωφέλεια των χριστιανών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου