Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

10371 - «Αθωνικά Άσματα». Ψάλλει ο Μοναχός Ιάκωβος Αγιορείτης στο ΙΑ' Συμπόσιο Βυζαντινών Ύμνων του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης


Διαπλέοντες το πέλαγος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, η ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας Θεσσαλονίκης, επιθυμώντας την προσέγγιση των υψηλών θεολογικών και πνευματικών διδαγμάτων της υμνολογίας, που χαρακτηρίζουν την αγιαστική αυτή
περίοδο, σας προσκαλεί και σας παρακαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας το ΙΑ΄Συμπόσιο Βυζαντινών Ύμνων «Αθωνικά Άσματα» με ύμνους του Τριωδίου και της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.
Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει χώρα στον Ιερό μας Ναό την Δ' Κυριακή των Νηστειών, 18η Μαρτίου, και ώρα 7:00 μ.μ.
Ψάλλει:
Ο μοναχός Ιάκωβος Αγιορείτης, πρωτοψάλτης του πανσέπτου Ναού του Πρωτάτου και γέροντας του Ιερού Κελλίου της Θείας Αναλήψεως Αγίου Όρους.
Συμμετέχει:
Ο βυζαντινός χορός «ΗΛΙΑΣ Ο ΘΕΣΒΙΤΗΣ» του Ιερού Ναού Αγίου Προφήτου Ηλιού Πυλαίας υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Δημητρίου Χριστοδούλου.
Σας περιμένουμε!
       Η εκδήλωση του Ιερού μας Ναού την προσεχή Κυριακή 18η Μαρτίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα μεταδοθεί απευθείας μέσω της σελίδας μας στο facebook.(https://www.facebook.com/profitisiliaspylaias/posts/1648886715180233)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου