Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

11731 - Στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες από την ΙΜΜ Βατοπαιδίου

Γι άλλη μια φορά η ΙΜΜ Βατοπαιδίου στήριξε τις πολύτεκνες οικογένειες και κυρίως τους φοιτητές και τους μαθητές των πολύτεκνων οικογενειών που αρίστευσαν.
Σήμερα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand στο Μεταξουργείο  πραγματο-ποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, προς τιμή των Πολυτέκνων Οικογενειών Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έμπρακτης στήριξης (σ.σ. στις πολύτεκνες οικογένειες) αλλά και βράβευσης των τέκνων τους που αρίστευσαν, απονεμήθηκαν αριστεία
και βραβεία στους μαθητές από τη Μονή Βατοπαιδίου.
Ο  ιερομόναχος π. Τιμόθεος, εκπρόσωπος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτη Εφραίμ μετέφερε τις ευχές του Γέροντα στα παιδιά και τις οικογένειές τους ενώ μίλησε για την σπουδαιότητα της πολύτεκνης οικογένειας στην κοινωνία μας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην Ιερά Μονή, ενώ έκανε λόγο για τις διαχρονικές αξίες που πρέπει να διέπουν τον τόπο και δεν είναι άλλες από την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου