Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

4667 - «Γεύση...από ελληνικά μοναστήρια» - Α΄ ΜΕΡΟΣΣε όλα τα περίπτερα κυκλοφορεί το πρώτο μέρος της έκδοσης «Γεύση… από ελληνικά μοναστήρια» με 284 αποκλειστικές φωτογραφίες και 25 αρωματικές συνταγές.
Στην έκδοση που δεν πρέπει να χάσετε, γνωρίζουμε από κοντά τη ζωή των μοναχών, το πνευματικό τους έργο και τα διακονήματά τους.
Ακόμη, την ιστορία των μοναστηριών, τα προϊόντα και την κουζίνα τους, που είναι νόστιμη και ευρηματική.
• Ακολουθούμε τις πασχαλινές λιτανείες στο Αγιον Ορος, τη λιτανεία του Αξιον Εστίν και της Παναγίας της Πορταΐτισσας.
• Δοκιμάζουμε, στο Μυλοπόταμο, κρασί και την αρωματική κουζίνα από τον μοναχό Επιφάνιο.

• Προσκυνάμε στην Παναγία Σουμελά για να έχουμε την ευλογία της Δέσποινας του Πόντου!
• Στη Μονή Αγίας Κυριακής της Ημαθίας, με τις φιλόξενες μοναχές, αιχμαλωτίζουμε τη γεύση του ροδάκινου.
• Από εκεί βρισκόμαστε στην καρδιά του Ολύμπου και στη Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Μελετάμε την ιστορία της μονής, φτιάχνουμε τυρί και ψαρεύουμε μαζί τους στον Πλαταμώνα.
• Ανεβαίνουμε τα Τζουμέρκα και ευλαβικά προσεγγίζουμε τα καστρομονάστηρα της Ηπείρου, τη Μονή Τσούκας και τη Μονή Κηπίνας και δοκιμάζουμε γιαούρτι ποιμενικό με μέντα.
• Από εκεί κατηφορίζουμε στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου και τη Μονή του Αη Συμιού, ιστορικό τόπο σύναξης των ηρώων Εξοδιτών...
Σε όλα τα περίπτερα το πρώτο μέρος της έκδοσης «Γεύση… από ελληνικά μοναστήρια» στην τιμή των 6,90€.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/4/14, 10:45 μ.μ.

    ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΕΠΙ ΤΗ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ . ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή