Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

1815 - Aς σταματήσουν επιτέλους να γελοιοποιούνται με την επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιο Όρος



Οι αρχηγοί κρατών έτσι επισκέπτονται το Άγιο Όρος
.......Πάρα πολλά ιστολόγια συνεχίζουν να αναπαράγουν την είδηση της «μυστικής επίσκεψης» του Πούτιν στο Άγιο Όρος. Μερικά από αυτά θεωρούνται έγκυρα. Εμείς νωρίς το επισημάναμε (δείτε εδώ). Βέβαια το να ήρθε ο Πούτιν στο Άγιο Όρος και το γεγονός να αποσιωπάται από τα ΜΜΕ, αυξάνει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα του blog. Καλό θα ήταν όμως τις ειδήσεις που αφορούν το Άγιο Όρος να τις αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.
Σήμερα το φιλικό ιστολόγιο HELLAS-ORTHODOXY αναφέρεται στο θέμα με την παρακάτω ανάρτηση:

ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!



Φωτογραφία από παλαιότερη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επίσκεψη του Πούτιν στο Άγιον Όρος
.......Είπαμε να μην μιλήσουμε (και) αυτή τη φορά, αλλά φαίνεται πως κάποιοι παραμένουν αμετανόητοι ΓΕΛΟΙΟΙ! Για πολλοστή φορά, εκατοντάδες (!!!) σελίδες και ιστολόγια, αναπαράγουν ως "είδηση" την μπαρούφα που ξεκίνησε από το ανυπόληπτο του χαρδαβέλλα : Ο Πούτιν, λέει, επισκέφθηκε...ινκόγνιτο το Άγιον Όρος και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή Ιβήρων!
Καταρχήν, ας μάθουν οι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας, πως δεν γίνεται να επισκεφθεί κανείς το Περιβόλι της Παναγίας στα...κρυφά! Απαιτείται έκδοση Διαμονητηρίου και αν πρόκειται για ξένο ηγέτη, συνεννοήσεις με το Υπουργείο Εξωτερικών!
Επίσης, όπως αναφέρουν οι "Αγιορείτικες Μνήμες", την προηγούμενη βδομάδα και κατά την εορτή της Παναγίας (με το παλιό ημερολόγιο), ο Ρώσος Πρόεδρος βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον Άθω!
Αλλά ακόμα και να ισχύουν οι αρλούμπες των ευφάνταστων "αρθρογράφων", μπορούν να μας πουν πώς ο Πούτιν πήγε "στα κρυφά" στην Μονή Ιβήρων, που την προηγούμενη εβδομάδα κατακλύστηκε από χιλιάδες προσκυνητές λόγω της Πορταϊτισσας;
Μιλάμε για αρρωστημένα σενάρια φαντασίας, που εμπεριέχουν και την απαραίτητη πολιτική χροιά, αφού σε αυτά εμπλέκεται και το όνομα του Καραμανλή!!!
Σοβαρευτείτε επιτέλους ρε γελοίοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου