Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

801 - Αγρυπνία υπέρ ενισχύσεως του Γέροντος Εφραίμ


.........Με πρωτοβουλία του «Συλλόγου Φίλων Μονής Βατοπαιδίου» και με την ευλογία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα τελεσθεί Αγρυπνία, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 21:30 – 01:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου (Μπραχαμίου) υπέρ ενισχύσεως του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ.
.........Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να εκφράσουν την αγάπη και την συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο Γέροντα και την Αδελφότητα της Μονής να συμμετάσχουν στην Αγρυπνία. 

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ομορφη ιδέα ! Μακάρι να μπορούσα να ερθω στην Αγρυπνία αλλα δυστυχώς μένω στην Κομοτηνή και δεν θα μπορεσω λογω απόστασης , αλλα πάντα προσεύχομαι στον Θεό για τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό που με αξίωσε η Παναγία η Παντάνασσα να τον συναντησω δυο φορές στο Πόρτο Λάγος στο μετοχι της Μονής Βατοπαιδίου . Η δευτερη μου συναντηση με τον Γέροντα Εφραίμ ηταν πολύ συγκινητικη . Απο τότε τον αγαπώ πάρα πολυ και τον θεωρώ ως Γεροντα μου και θλιβομαι για την προφυλάκιση του αν και ξερω πψς ισως να βοήθησε και τους φυλακισμένους απο πνευματικής πλευρας με την στοργική του παρουσία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή