Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

562 - Επίσκεψη Βατοπαιδινών Μοναχών στον Οικουμενικό Πατριάρχη



Κωνσταντινούπολη,
ρεπορτάζ-φωτογραφίες του Νικολάου Μαγγίνα

.........Επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποιούν τρεις μοναχοί της Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου στη σκιά της συνέχισης της προφυλάκισης του Καθηγουμένου της και Γεροντός τους, Αρχιμ.Εφραίμ. Πρόκειται για τον μοναχό Νήφωνα, που φροντίζει το Μετόχι της Ιεράς Μονής στο Πόρτο Λάγος, και τους Ιερομονάχους Ευδόκιμο και Γεώργιο.
.........Οι τρεις Μοναχοί έγιναν δεκτοί από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο παρουσία του Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στεφάνου και του Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ.Βαρθολομαίου Σαμαρά.

Περισσότερες φωτογραφίες:
http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=8077

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/1/12, 7:28 μ.μ.

    Καλά,κι'αν δεν είναι αδιόρθωτοι!!!Αυτοί,ότι κι'αν τους συμβεί,μάλλον δεν θα καταλάβουν τίποτε!Αντί να τον καταγγείλουν,πάνε και τον προσκυνάνε!Μάλλον πάνε να απολογηθούν ότι δεν τα έχουν κάνει πλακάκια με τους Ρώσσους!Γνήσια τέκνα του γραικυλισμού των πολιτικών που μας κυβερνούν και μας καταστρέφουν!Δεν θέλουμε να δούμε αυτούς που μας (υπο)στηρίζουν και προσκυνάμε αυτούς που μας φτύνουν!Αυτό ο λαός μας το λέει:τον.....τον έφτυναν κι'εκείνος έλεγε βρέχει!!!Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι αυτή η επίσκεψη «έκοψε το αυγολέμονο» και έφερε πολλούς σε αμηχανία. Λυπάμαι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/1/12, 10:39 π.μ.

    Αγαπητέ αδελφέ Κελλιώτη,μετά την αμηχανία θα πρέπει να ακολουθεί η συνειδητοποίηση για τον ρόλο που παίζουν όλοι οι παράγοντες του''παιχνιδιού''.Είναι ήδη πολλά τα παραδείγματα,για να μπορούμε να αρχίσουμε να έχουμε βεβαιότητες.Ο καισαρο-παπισμός,ως φαίνεται,έχει εισχωρήσει για τα καλά στην κρατούσα Εκκλησία,ιδίως του Φαναρίου.Το Αγιονόρος θα πρέπει να αρχίσει τις προσπάθειες απογαλακτισμού του,πριν είναι πολύ αργά και χάσει τον ρόλο που του έταξε η Ορθοδοξία και η Ιστορία.Ευχαριστώ.Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή