Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

499 - Δήλωση της Υπουργού Παιδείας για το Άγιο Όρος

.........Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, μετά την επίσκεψή της στην έκθεση του καθηγητή Ε. Βαρλάμη «Άγιον Όρος» με γυναίκες εκπαιδευτικούς, στο Βυζαντινό Μουσείο Αθηνών:
........Είμαστε σήμερα εδώ με γυναίκες εκπαιδευτικούς για να ξεναγηθούμε και να θαυμάσουμε το μεγάλο θησαυρό του Αγίου Όρους. Σε μια εποχή βαθιάς κρίσης, αντλούμε όλοι αυτοπεποίθηση από τις ρίζες και τους θησαυρούς μας.
........Ένας τέτοιος θησαυρός είναι και το Άγιον Όρος και ό,τι αυτό εμπνέει όπως δείχνει η σημερινή έκθεση.


Σχετικά:
124 - Έκθεση ζωγραφικής «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» του Ευθ. Βαρλάμη στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
401 - Παράταση της Έκθεσης «Το Άγιον Όρος» του Βαρλάμη

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/1/12, 9:23 μ.μ.

    Ουστ!σοσιαληστρικά κομματοκοπρόσκυλα,αποδομητές της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας.Προς τι αυτή η ανάρτηση,τι νόημα έχει αυτή η είδηση;Υπάρχει ακόμη Ελληνας(όχι γραικύλος),που να έχει αμφιβολίες για τον ρόλο της Δ.στην πρωτοπορἰα της συμμορίας που κατέστρεψε(και συνεχίζει ακάθεκτη)τη χώρα;Εσύ,αδελφέ Κελλιώτη;Πιστεύει κανείς αυτές τις ανόητες,υποκριτικές δηλώσεις;Αν ναι,καλά κάνεις και τις προβάλεις,αν όχι,δεν υποψιάζεσαι ότι μπορεί να συμβάλλεις στην προσπάθειά τους για ανάδυση από την ανυποληψία,στην οποία έχουν περιπέσει αυτά τα υποκείμενα;Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή