Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

5389 - Τι επιδιώκει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ με το λιβελογράφημα κατά του Αγίου Όρους;



Δημοσιεύτηκε χθες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και αναπαράγεται στο διαδίκτυο, ένα περίεργο δημοσίευμα περί απόσχισης του Αγίου Όρους από την Ελλάδα. Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω στα επιμέρους «επιχειρήματα» του συντάκτη του άρθρου, μπορώ όμως να αποκαλύψω ένα τεράστιο ψέμα που αφορά στην δήθεν επιστολή του Γέροντα Σπυρίδωνα προς τον Ελληνικό Λαό και την Κυβέρνηση. Τα αποσπάσματα που δημοσιεύονται είναι παρμένα από άρθρο με τίτλο «Τι πληρώνουν οι Αγιορείται οι φιλοπάτριδες και φιλογενείς», που έστειλε ο Γέροντας Σπυρίδων αποκλειστικά στις ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ και δημοσιεύσαμε στις 4 Φεβρουαρίου 2012! (710 - Επιστολή Αγιορείτου Γέροντος)
Από κει και πέρα κρίνεται η αξιοπιστία ολόκληρου του άρθρου το οποίο μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στο Άγιο Όρος. Εκτός αν η συγκυρία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ιστορικά αμφισβητούντες την κυριαρχία της Ελλάδας, υπαγόρευσε την δημοσίευση του άρθρου.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/10/14, 9:24 μ.μ.

    Τι να περιμένουμε από μια ιστοσελίδα που δημιουργεί ψεύτικα σκάνδαλα κληρικών και δίπλα έχει τις γυμνές...
    Τι να περιμένουμε από μια ιστοσελίδα που όταν είναι να δημοσιεύσει σκάνδαλα κάνει τους τελευταίους Διακόνους, πασίγνωστους Αρχιμανδρίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/14, 3:24 π.μ.

    ΦΙλε πολύ ωραία τα λες. Ας βρουν κανενα δηθεν σκανδαλο για να πλουτίσουν με τους εκβιασμούς αυτές οι ιστοσελίδες. Μετα το δηθεν σκανδαλο της Βατοπεδιου κανεις δεν βγήκε να πει μια συγνώμη για τον διασυρμό του Εφραιμ. Αλλά να είμαστε σίγουροι. πως μέσα από το ευαγγέλιο θα έχουν την τυχη του Ιούδα. Αν δεν πουν ΗΜΑΡΤΟΝ όλα θα γυρίσουν πισω. Αραγε που πισω ????? Πίσω στα κεφάλια αυτωνών που τα δημιούργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή