Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

12382 - Κουτλουμουσιανά φυσικά προϊόντα

Αντιγράφω από τη σελίδα της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους:
Από το Αγιορειτικό δάσος, πάντα ίδιο, μα και πάντα διαφορετικό, δάσος που αναγεννάται με τη μελισσοβοή, με της ελιάς το κάρπισμα και τον ήχο του ψαλμού, Κουτλουμουσιανοί αδελφοί συλλέγουν με προσοχή και γνώση βότανα, για να παρασκευάσουν επιμελώς στο μικρό εργαστήρι της Μονής βάμματα, έλαια και αλοιφές, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές και τα πορίσματα της έρευνας από τον Διοσκουρίδη μέχρι σήμερα. Εμπύρετη δημιουργία φάρμακου φυσικού με ευλάβεια, προσευχή και γνώση. Είμαστε εμείς και η φύση, μαζί παιδιά του Θεού, κι
από εκεί, σαν βροχή μιας αγάπης ιερής, προέρχεται κάθε θεραπεία.
σπαθόλαδο (100ml) – 10€
Αγιορειτικό σπαθόχορτο σε αγνό ελαιόλαδο, ιδανικό για εγκαύµατα, ανάπλαση ιστών, θεραπεία στοµατικών ελκών και διαφόρων παθήσεων του στόµατος. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του πεπτικού συστήµατος, σε γαστρικά έλκη και ψωρίαση. Εσωτερική χρήση: ενδεικτικά 3 κ.τ.σ. την ημέρα.
αναπλαστικό – φυσική αποκατάσταση (100ml) – 10€
Εκχύλισµα τσουκνίδας, δενδρολίβανου & αγριελιάς σε αγνό ελαιόλαδο, αντιφλεγµονώδες, για σκασµένα πόδια και φτέρνες, τριχόπτωση, οδοντοπλύµατα, φλεγµονές των βλεφάρων, επούλωση.
φυσική αντιβίωση – αναπνευστικό (100 ml) – 12€
Βάµµα ρίγανης, θυµαριού & φασκόµηλου µε αγνό µέλι. Ισχυρό αντιβηχικό, αντιµικροβιακό, αντιικό, απελευθέρωση των αναπνευστικών οδών, παρµένο από την µακραίωνη Βυζαντινή παράδοση. Δοσολογία: ενδεικτικά 3 κ.τ.γ./ημέρα.
χωνευτικό (100 ml) – 12€
Βάµµα µέντας & δυόσµου. Χωνευτικό, ευστόµαχο, ιδανικό για τυµπανισµό και µετεωρισµό. Ενδεικτική δόση: 1 κ.τ.σ.
προστάτης (100 ml) – 12€
Βάµµα κυπαρισσόμηλου και πολυκόμπι. Για τα προβλήματα του προστάτη. Δόσολογία: ενδεικτικά 3 κ.τ.γ. την ημέρα για 2-3 εβδομάδες.
αναλγητικό μυών και οστών (100 ml) – 12€
Βάµµα από ευκάλυπτο, ρίγανη, κυπαρισσόμηλο και δενδρολίβανο, για κάθε µυοσκελετικό/ρευµατικό πόνο, λόγω επίπονης σωµατικής άσκησης, ή ηλικίας ή τραυµάτων. Χρήση µόνο εξωτερική, έως 6 φορές/ηµέρα. Ανακινείστε καλά.
φυσική κρέμα επούλωσης (50ml) – 14€
Αναπλαστική κρέµα µε γνήσιο µελισσοκέρι, σπαθόλαδο, βάµµατα πολυκόµπι, τσουκνίδας, δενδρολίβανου, πρόπολης και Κουτλουµουσιανό καστανόµελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου