Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

6206 - Συνομιλώντας με τον Γέροντα Ελισαίο Σιμωνοπετρίτη: Το Άγιον Όρος στο χθες και στο σήμερα (1)Η συντακτική ομάδα της Πεμπτουσίας έχει την μεγάλη ευλογία και τιμή να φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της τον Γέροντα Ελισαίο, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, του Μετεώρου της Αθωνικής Χερσονήσου. Ο Γέρων Ελισαίος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον διευθυντή σύνταξης της Πεμπτουσίας και επίκουρο καθηγητή της Α.Ε.Α.Θ. Νίκο Κόϊο.
Κατά τη συζήτηση ο σεβαστός Γέρων Ελισαίος ανέπτυξε και εμβάθυνε σε ζητήματα αναφορικά με το Άγιον Όρος και την παρουσία του στην εποχή μας, σε θέματα πνευματικής ζωής, καθώς και σε ερωτήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

 Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί σε δεκαεπτά συνέχειες από την Πεμπτουσία web tv την τρίτη Παρασκευή κάθε μήνα. Το πρώτο μέρος της συνέντευξης με τίτλο «το Άγιον Όρος στο Χθες και στο σήμερα» θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου.
Η συντακτική ομάδα της Πεμπτουσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει εκ βαθέων καρδίας τον σεβαστό και αγαπητό Γέροντα Ελισαίο για τον κόπο στον οποίον υποβλήθηκε και για την αγάπη με την οποία μας υποδέχθηκε. Θερμές ευχαριστίες επίσης θέλει να απευθύνει σε όλους όσους από τους πατέρες της Σιμωνόπετρας συνετέλεσαν στο έργο αυτό.
Παραδίδουμε λοιπόν με πολλή χαρά στους αγαπητούς επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τη συνέντευξη του Γέροντος Ελισαίου ευχόμενοι το ύδωρ αυτό το πνευματικό το εκ της Αθωνικής Πέτρας ρεύσαν να δροσίσει κάθε διψώσα ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου