Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

7463 - Δεν θα εκτελεσθούν αύριο τα δρομολόγια προς και από το Άγιο Όρος λόγω ισχυρών νοτιάδων (Μετεωρολογικός Σταθμός Μεγίστης Λαύρας)

Τοπική και Γενική πρόγνωση καιρού της περιοχής Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας και  του Αγίου Όρους.
Συνεχίζει ο καιρός και την Κυριακή  με ενισχυμένους Νότιους ανέμους που θα φθάσουν και τα 8 μποφόρ. Τοπικά αυξημένες νεφώσεις που από τα μεσάνυχτα θα πυκνώσουν. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 μέχρι 23  βαθμούς Κελσίου. Εξασθένηση των ανέμων περιμένουμε από τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά:
Σιγγιτικός κόλπος: 

Ο καιρός στα Δυτικά του Αγίου Όρους θα είναι κυρίως νεφελώδης. Οι άνεμοι  Νότιοι Νοτιοδυτικοί σχεδόν θυελλώδης 7 τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Θάλασσα κυματώδης.
Θρακικό και Βορειοανατολικό Αιγαίο:. Στα Βορειοανατολικά και Ανατολικά τμήματα της χερσονήσου ο καιρός θα είναι κυρίως νεφελώδης με διαστήματα ήλιου, οι άνεμοι  Νότιοι Νοτιοδυτικοί μέτριοι 5 τοπικά αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Θάλασσα ταραγμένη έως κυματώδης.
Νότια Νοτιοανατολικά:
Ο Καιρός στην περιοχή της Μονής Μεγίστης Λαύρας και της γύρω περιοχές.
Καιρός  αρχικά αίθριος με λίγα σύννεφα που αργότερα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι σχεδόν θυελλώδης 7 τοπικά θυελλώδης 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους  22 βαθμούς Κελσίου. Θάλασσα πολύ κυματώδης  σχεδόν τρικυμιώδης.
Για το βράδυ ης Κυριακής  ο καιρός προβλέπετε κυρίως νεφελώδης. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου. Θάλασσα κυματώδης.
Τα δρομολόγια πλοίων για Άγιο Όρος λόγω ισχυρών ανέμων θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Θα ισχύσει απαγορευτικό απόπλου.
http://weatherlavra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου