Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

3443 - Πρωτοφανείς απόψεις Αγιορειτών(!) για τον πλανεμένο Παΐσιο και τον μάγο Πορφύριο



Πολλοί των ευλαβών νεοημερολογιτών μας λένε: «Μα δεν βλέπετε θαύματα πού κάνει ο τάδε πατήρ; Μα δεν βλέπετε τον πατέρα Παΐσιο, ο οποίος αγίασε; Μα δεν βλέπετε τον πατέρα Πορφύριο ο οποίος αγίασε;». Αν είναι έτσι οι άγιοι, προτιμούμε να μην είμαστε άγιοι.
Όταν ο πατήρ Παΐσιος, απ' εδώ που ξεκίνησε ζούσε με τα φίδια, οι παλαιότεροι πατέρες τον είχαν ως πλανεμένον. Όταν έγινε Πατριάρχης ο Βαρθολομαίος είπε: «Μας έδωσε ο Θεός τον καλύτερο Πατριάρχη». Είχε σκάψει και τον τάφο του στο καλύβι του, αλλά ευτυχώς ο Θεός δεν συμβαδίζει με τις βουλές τις δικές μας, ούτε με τις ματαιοδοξίες μας. Παραχώρησε ο Θεός και πέθανε στον κόσμο! Και είναι φοβερό το παράδειγμα πατέρες. Γιατί τόσα χρόνια που έχουμε στο Άγιον Όρος, μόνον δύο θυμάμαι να πέθαναν έξω. Ο πατήρ Νικάνωρ ο Χιλιανδαρινός, ο οποίος υπέγραψε εναντίον της Μονής μας και ο οποίος μετά την υπογραφή του εμάζεψαν τα δάκτυλά του έτσι ώστε δεν μπόρεσε να υπογράψει ξανά και δεύτερος ο πατήρ Παΐσιος, στους οποίους είπανε θέλετε να πάτε στον Άγιον Όρος να πεθάνετε; Και είπαν «ΟΧΙ».
Φανερή εγκατάλειψη της Κυρίας Θεοτόκου. Γιατί οι παλαιότεροι πατέρες έλεγαν: «Να μας αξιώσει ο θεός, να πεθάνουμε στο Άγιον Όρος».
Λόγος του Μεθοδίου, των σχισματικών καταληψιών της Μονής Εσφιγμένου 
μέ τίτλο «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» 
Περιοδικό ΒΟΑΝΕΡΓΕΣ 2005 τεύχος 19


Για τον πλανεμένο, Παΐσιο, που κάθε άλλο παρά Ορθόδοξο φρόνημα είχε, θα συνεχίσομε στο επόμενο τεύχος. Εδώ αρκεί να σημειώσωμε ότι ο Παΐσιος αποδοκιμάστηκε από την ίδια την Παναγία μας, η οποία τον εγκατέλειψε και πέθανε μακριά από το Άγιον Όρος, μοναχός ων, μέσα σε ένα ... γυναικείο μοναστήρι, ενώ ο Παΐσιος, ... «προορατικός» ων, έφτιαχνε τάφους στο Άγιον Όρος για να έχει... μνήμη θανάτου... και να ταφή εκεί.....
(Περιοδικό Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης 2004 τεύχος 205)


Δυστυχώς αυτήν την εικόνα παρουσιάζει το σημερινόν Άγιον Όρος. Προσπαθεί με τα δεκανίκια διαφόρων ψευδοαγίων, τύπου Παϊσίου και Πορφυρίου, να κρατά τους πιστούς σε κοινωνία με την αίρεσιν, κατηγορών και διώκων συγχρόνως τους Ζηλωτάς πατέρας, ώστε να ευαρεστή τω κυρίω αυτού, Βαρθολομαίω τω Λατινόφρονι...
(Περιοδικό Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης 2005 τεύχος 212)


Είχαν ανάγκη οι γνήσιοι Άγιοι της Ορθοδοξίας να πιάνουν... τον σφυγμό των προσερχόμενων για να μαντέψουν;
Που έπαιρναν, όπως ο μάγος Πορφύριος, με το σώμα τους σχήμα-στάσιν «μυστικήν» στο Μαντείο της Δωδώνης;
Που θαύμαζαν... το άγαλμα του Δία στο Μουσείο της Αθήνας, αντί να διαφωτίσουν τους ανθρώπους και να ξεσκεπάσουν την δαιμονική θρησκεία των ειδώλων;
Που «έβλεπαν» αρχαία κάτω από τη γη; Και μάλιστα όπως από την Αθήνα έβλεπε ο Πορφύριος... τα αρχαία που βρίσκονταν στο Βελιγράδι!!!
Που κράταγαν το χέρι ασθενούς, όπως έκανε ο μάγος Πορφύριος, και του έκαναν καυτηριασμό χωρίς νάρκωση στο χειρουργείο;!!!
Που ορμούσαν... σαν αίλουροι, όπως έκανε ο μάγος Πορφύριος, και έγδυναν τον συνομιλητή τους!!! για να αποδείξουν ότι όντως είχε κάνει εγχείρησιν και να επιβεβαιωθεί μι αυτό τον τρόπο το... διορατικό τους χάρισμα!!!
Που «πέρναγαν μέσα από τους τοίχους», όπως έκανε ο μάγος Πορφύριος γιατί όπως εντυπωσιασμένα διηγούνταν το πνευματικοπαίδια του γνώριζε άριστα την μοριακή δομή και την διάσπασιν της ύλης;
Και αν ήταν όντως άγιος ο Πορφύριος γιατί οι μαθητές του έκαναν την ανακομιδή των λειψάνων του νύκτα; Μήπως κατά την εκταφή του υπήρχαν σημεία που αναιρούσαν την φήμη τους ως αγίου;
(Περιοδικό Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης 2005 τεύχος 211)


Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από τις ανοησίες και τις σοφιστείες του πλανεμένου Παϊσίου;
Όταν σύσσωμη η Εκκλησία διδάσκει την αποτείχιση των Ορθοδόξων από τους κακοδόξους, Λατινόφρονες και Οικουμενιστές επισκόπους, εμείς θα ακούσουμε τον πλανεμένο επαινετή του κακοδόξου Βαρθολομαίου και του προσκυνητή του μασώνου Δημητρίου;
Όχι! Μυριάκις Όχι!
(Περιοδικό Άγιος Αγαθάγγελος Εσφιγμενίτης 2005 τεύχος 211)

Περισσότερα φρικιαστικά: Να ποιοι είναι οι «ζηλωτές»!

29 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/8/13, 8:27 μ.μ.

    Ο άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος μας λέγει «Πάς ό λέγων παρά τά διατεταγμένα, καν αξιόπιστος ή, καν νηστεύη, καν παρθενεύη, καν σημεία ποιή καν προφητεύή, λύκος σοι φαινέσθω έν προβάτου δορά προβάτων φθοράν κατεργα­ζόμενος».....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/13, 8:28 μ.μ.

    Ο Απόστολος Παύλος μας λέγει: «ἀλλὰ καὶ ἐὰν ἡμεῖς ἢ ἄγγελος ἐξ οὐρανοῦ εὐαγγελίζηται ὑμῖν παρ' ὃ εὐηγγελισάμεθα ὑμῖν, ἀνάθεμα ἔστω»....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/13, 9:13 μ.μ.

    αγαπητε
    η παραπανω αναρτησις σας νομιζετε οτι κανει καλο η κακο στην ορθοδοξια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό. Ειδικά όταν είναι απόψεις των μόνων μη πλανεμένων ορθοδόξων Χριστιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/8/13, 10:04 μ.μ.

    Για τον π. Ευθ. Τρικαμηνά τι άποψη έχει το blog; Έχει δίκαιο για την αποτείχιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γνωρίζω αν κι αυτός επικροτεί τα περί πλάνης του Παΐσιου και μαγικών ικανοτήτων του Πορφύριου. Αυτό είναι το θέμα της ανάρτησης του blog που αναφέρεται αποκλειστικά σε Αγιορειτικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να μην κάνει καλό; Επειδή ξεσκεπάζει τους αυτοαναγορευόμενους "θεματοφύλακες" του Αγίου Όρους;

    (Θου Κυριε φυλακην των στοματι μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/8/13, 1:02 π.μ.

    Επειδη οι σχισματικοι παλαιοημερολογητες δεν εχουν αγιο πνευμα και αγιους παλευουν να ακυρωσουν τους αληθινους αγιους για να ειναι ανεπαυμενοι στην πλανη τους. Λενε οι νεοημερολογητες ακολουθουν το Παπικο ημερολογιο ενω αυτοι ακολουθουνε το αρχαιο ειδολολατρικο ημερολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/8/13, 9:33 π.μ.

    Σας καίει η αλήθεια και βρίσκετε λόγους να στηρίξετε το ψέμα σας, ο Γέροντα Παΐσιος είναι μια Αγία μορφή το έχει αποδείξει και το δείχνει επανειλημμένως με πολλά θαύματα και αποκαλύψεις ,είτε σας αρέσει είτε όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οί "ζηλωτές" εκτός από ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ,είναι καί ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ...
    Ας προσέξουν γιατί κάποτε μία άλλη παλαιοημερολογήτισα τήν μοναχή Μαγδαληνή,έγραφε βιβλία καί άρθρα βλσφημώντας τόν Αγιο Νεκτάριο ώς ΤΑΧΑ οικουμενιστή,αιρετικό κλπ,καί στό τέλος ή ΔΥΣΤΥΧΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ!!!
    Ας προσέξουν οί ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΕΣ καί νά σταματήσουν τίς βλασφημίες κατά τών ΝΕΩΝ Αγίων τού Θεού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/8/13, 5:34 μ.μ.

    ο θεος αναδυκνυει αγιους οχι εμεις...και στο τελος φενετε η αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/8/13, 6:25 μ.μ.

    Ντροπη σας να προσπαθειτε να παραπληροφορειτε τον κοσμο με δολιους τροπους και ψευτιες'και για πιους μηλατε ετσι για τον γεροντα παισιο;Oλος ο κοσμος γνωρηζουν ποιοι ηταν και ποσες ψυχες βοηθησαν.αντι λοιπον να παπαγαλιζετε καντε καμια προσευχη να σας φωτηση ο θεος και να ξερετε(έστι δίκης οφθαλμός,ος τα πανθ'ορά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/8/13, 1:09 μ.μ.

    Αγαπητέ αδελφέ Κελλιώτη,για την ταμπακιέρα τίποτε;Την αποφεύγουμε,όπως ο διάβολος το λιβανι;ΕΙΝΑΙ Ο ''ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ'' ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ;;;.Από εκεί και ύστερα,από την απάντηση σ΄αυτό το θεμελιώδες για την Ορθοδοξία ερώτημα,το κουβάρι αρχίζει και ξετυλίγεται,τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν ένα-ένα στην θέση τους και η άκρη του νήματος αρχίζει να φαίνεται.Όλα τα άλλα,συγχώρα με,είναι εκ του πονηρού,κουβέντα να γίνεται.Όσο για το θέμα της ανάρτησης,που σου επαναλαμβάνω,κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν άπτεται της ουσίας του προβλήματος που απειλεί την Ορθοδοξία σήμερα,σε παραπέμπω,μαζί με τους αναγνώστες-σχολιαστές σου,στα δύο πρώτα σχολια,ανωτέρω,Άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος και Απόστολος Παύλος!!!Ευχαριστώ,Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/8/13, 7:04 μ.μ.

    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/8/13, 10:53 π.μ.

    ὍΠΟΙΟΣ ΔῈΝ ἈΝΑΘΕΜΑΤΊΖΕΙ ΑἸΡΕΤΙΚῸ,
    Ὅποιος δὲν ἀναθεματίζει καταλλήλως κατὰ τὴν ἀνάγκη ὁποιονδήποτε
    αἰρετικὸ, τότε βρίσκεται εἰς τὴν μερίδα αύτῶν.

    Ἀγ.Θεόδωρος Στουδίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/8/13, 10:58 π.μ.

    Ὁ ἅγιος Θεόδωρος Στουδίτης, ἀκολουθώντας τὸ Μ. Ἀθανάσιο, ἀπαγορεύει τὴν «κοινωνία» ὄχι μόνο μὲ αἱρετικούς, ἀλλὰ καὶ μὲ ἐκείνους ποὺ ἐπικοινωνοῦν μὲ αἱρετικούς. Λέγει:
    «τοῦ τε Ἁγίου Ἀθανασίου προστάσσοντος μηδεμίαν κοινωνίαν ἔχειν ἡμᾶς πρὸς τοὺς αἱρετικούς, ἀλλὰ μὴν μηδὲ πρὸς τοὺς κοινωνοῦντας μετὰ τῶν ἀσεβῶν»
    (Ἐπιστολαί, 466, l.17-18).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/8/13, 11:12 π.μ.

    Ο άγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος μας λέγει «Πάς ό λέγων παρά τά διατεταγμένα, καν αξιόπιστος ή, καν νηστεύη, καν παρθενεύη, καν σημεία ποιή καν προφητεύή, λύκος σοι φαινέσθω έν προβάτου δορά προβάτων φθοράν κατεργα­ζόμενος».....Κι επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός, περιμένετε καθώς θα υπάρξουν κι άλλοι ''άγιοι'' που θα πραγματοποιήσουν και νεκραναστάσεις... Προερχόμενοι φυσικά από την ενωμένη παγκόσμια εκκλησία του βαρθολομαίου και των τέκνων αυτού...
    (Τι αντιφατική φώτο... από τη μία αυ΄τη κια από την άλλη:Το 311, στους φοβερούς διωγμούς των χριστιανών που οργανώθηκαν την εποχή του Μαξιμιανού εγκατέλειψε το ερημητήριό του και έδωσε τη σκληρή μάχη του πιστού κατά της ειδωλολατρίας και της απάτης. Το ίδιο έγινε σαράντα χρόνια αργότερα όταν σε ηλικία εκατό χρονών κατήλθε για μια ακόμη φορά, στην Αλεξάνδρεια, για να καταπολεμήσει την αίρεση του Αρείου. Από τον βίο του ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ...)

    «Ουκ αρνησομεθα σε φιλη Ορθοδοξια, ου ψευδομεθα σε πατροπαραδοτον σεβας. Εν σοι εγεννεθημεν, εν σοι ζωμεν, εν σοι κοιμησομεθα. Ει δε και καλεσει καιρος και μυριακις υπερ σου τεθνηξομεθα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/8/13, 5:07 π.μ.

    ''Ει γαρ το απλώς χαίρειν ειπείν,κοινωνίαν δίδωσι τοις έργοις τοις πονηροίς,πόσον η διάτορος αυτού μνημοσύνη και ταύτα αυτών των Θείων μυστηρίων φρικτώς προκειμένων;.....''.....''Και πως ταύτα ανέξεται ορθοδόξου ψυχή,και ουκ αποστήσεται της κοινωνίας των μνημονευσάντων αυτίκα,και ως καπηλεύσαντας τα Θεία τούτους ηγήσεται;..''
    Επιστολή Αγιορειτών Πατέρων προς τον Αυτοκράτορα Μιχαήλ Παλαιολόγον,τον λατινόφρονα,που μαζί με τον επίσης λατινοφρονα πατριαρχη Βέκκον,επεχείρησαν να επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου την ένωση με τον αιρετικό πάπα και στο Άγιον Όρος,δημιουργώντας,στρατιές αγιορειτών οσιομαρτύρων ομολογητών.Τι παραλληλισμός με το σήμερα-η ιστορία επαναλαμβάνεται-αλλά και τι τραγική ειρωνεία,η σημερινή στάση των νεοαγιορειτών πατέρων,οσφυοκαμπτών στις παράλογες θελήσεις ενός λατινόφρονα,αιρετικού ''πατριάρχη''!!!Ισαάκ Σολωμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον Αγιο Νεκτάριο τί εχετε να πήτε, που επι των ημερών του υπογράφτηκε το νέο ημερολόγιο; Το παλαιό ημερολόγιο είναι το σωστό, γιαυτό και ο Αγιο Ορος παει με το παλιό, αλλά λόγω πολιτικής θεσπίστηκε το νέο. Η τότε κυβέρνηση το ζήτησε απο την Εκκλησία μας για να μην συμβαδίζει με τα άθεα τότε κουμουνιστικά ορθόδοξα κράτη (Σερβία, Βουλγαρία Ρωσσία) αλλά με την Δύση. Η Εκκλησία το δέχθηκε όπως ειχε συμφωνήσει και ο Αγιος Νεκτάριος με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλαξει το Πάσχα. Οπως και έγινε. Το Αγιο Ορος παρεμεινε με το παλιό, κανένα προβλημα. Οι παλαιοημερολογίτες ξεκίνησαν με καποιον καντηλανάφτη που έγινε Δεσπότης απο μόνος του (νομίζω Ματθαίος λεγόταν) και καναν την δική τους Εκκλησία. Από και πέρα η πέτρα αρχισε να κατρακιλά και να δούμε που θα σταματήσει. Ας τους φωτίσει ο Θεός επειδή αυτά τα λογια για τους αγίους αυτούς ασκητές που λενε ειναι άδικα, και δεν μειώνουν το κύρος αυτών των ανθρωπων του Θεού (εχουμε δει θαυματα απο αυτους), αλλά απομακρύνουν ετι ακόμη αυτους τους ίδιους (τους παλαιοημερολογητες) απο το προσωπο Του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/12/13, 8:43 μ.μ.

    Λυπάμαι πάρα πολύ. Είστε κλειδομένοι στον εγωισμό σας και μόνο, μπορείτε να το καταλάβετε; Δηλ. ο Θεός θα σώσει μόνο εσάς και όλους τους άλλους θα τους πάει στην κόλαση; Μη γένοιτο. Η Κυρία Θεοτόκος είναι μαζί σας και 'εχει ξεχωρίσει όλους τους άλλους πατέρας του Άθω; Εμείς στα υπόλοιπα μοναστήρια βλέπομε σε κάθε γιορτή θαύματα. Εκτός όλων των άλλων, έχετε στήν καρδιά σας ειρήνη; εσείς εχθεύεστε τους υπολοίπους πατέρας του Όρους, είστε αποκομένοι. Άνευ επισκόπου. κλπ ....Ποιός σας έβαλε κριτάς του Θεού; οι ΄13 ημέρες; Τι σας κόφτει τώρα εσάς για τον Παίσιο και τον Πορφύριο; Ας κοιτάξει λοιπόν ο καθένας την ψυχούλατου με πολύ ταπείνωση, γιατί κανείς σεν είναι άξιος σωτηρίας, πλήν η χάρις του Τριαδικού Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σεβόμενοι τα λόγια όλων των Αγιορειτων απ' όπου και να προέρχονται αλλά και γνωρίζοντες προσωπικώς ( έδωσε ο θεός ) και τους δυο γέροντες τον Άγιο Πορφύριο και τον γέροντα Παϊσιο τιμούμε και επικαλούμαστε τις άγιες ευχές των, τόσο εμείς αλλά και χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο. Πνευματικοί αστέρες όπως ο άγιος γέροντας Πορφύριος εμφανίζονται κατά τα λεγόμενα πολλών πνευματικών ανά 300, 400, 500 χρόνια. Για τον γέροντα Παϊσιο περιμένουμε τις ενέργειες της Εκκλησίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος14/12/13, 9:16 μ.μ.

    Κριμα ...μετανοηστε..ειναι δυνατον για γερο παησιο κ πορφυριι να λεγονται αυτα ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/12/13, 9:17 μ.μ.

    ΑΔΕΛΦΕ ΚΕΛΙΩΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΙ.ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΤΙ Η ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΩΣ ΑΓΙΟΙ.. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ.ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ...........ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ???????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Ανώνυμε (9:17) δεν είναι δικές μου οι απόψεις που δέχεσαι. Των καταληψιών της ΙΜ Εσφιγμένου είναι και ειδικότερα του αρχηγού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/12/13, 9:50 μ.μ.

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΚΕΛΙΩΤΗ.ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Ο ΘΕΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15/12/13, 4:54 μ.μ.

    Ας κοιτάξει ο καθένας μας τα χάλια του και ας αφήσει κατά μέρος τους αγίους του Θεού , που εντέλει "εθαυμάστωσεν ο Κύριος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος15/12/13, 5:34 μ.μ.

    εν Χριστω αδελφοι μου , μην κακολογητε κανεναν για τιποτα !!! αφηστε τον Θεο να κανει αυτη τη δουλεια καθως δεν ανεθεσε σε ανθρωπους το θεμα της κρισης αλλα ο ιδιος το ανελαβε και θα το χειριζεται αιωνιως!! ας παρουμε απο την διαθηκη την αγαπη του και την φιλανθρωπια και ας εχωμε μνημη τις παραβολες που ελεγε για να μας αφυπνησει απο το ληθαργο της υλικης προσωρινοτητας δινοντας μας εντολη για αγαπη ΑΓΑΠΗ και Α Γ Α Π Η!!!! ΕΛΕΟΣ πια ολοι εχουμε κατι να πουμε για τον διπλα μας!!! προσευχηθητε αντι να κατηγορητε και ειστε ολοι του θεου ακολουθοι αλλιως , ειναι σαν εχουμε ξεφυγει της αληθινης οδου!!!! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ!!!! Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειχε δικιο ο π.Παισιος.ο θεος μας ευλογισε τον καλυτερο Πατριαρχη.αυτοι εμαστε,αυτος μασ αξιζει.....και δυστηχος εχει και πιο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνε κάνα κομποσχοινη και άσε τις κρίσεις για τον δίκαιο κριτή η πίστη μας άντεξε 2020 χρόνια δεν εξαρτάται από επισκόπους

      Διαγραφή