Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

11547 - Φωτογραφίες και βίντεο από την υποδοχή του νέου έτους στη Σιμωνόπετρα

Την Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους επίσκεφθηκε στις 11 Ιανουαριου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, τον Πρωτ. Νικόλαο Πατσουράκη, και ευσεβείς πιστούς από τη Μητρόπολη  Κυδωνίας και Αποκορώνου.
Ο Καθηγούμενος της Ι. Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Ελισαίος ευχαρίστησε με λόγια θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δαμασκηνό για την πολύκαρπη  και ταπεινή επισκοπική διακονία του, τον Πανοσιολογιώτατο
Αρχιμ. Αμφιλόχιο ο οποίος είχε διακονήσει στο παρελθόν στην Μονή αυτή και είχε αφήσει η παρουσία του τις καλύτερες των εντυπώσεων, τον προικισμένο Πρωτοσύγκελλο Πανοσιολογιώτατο  Αρχιμ. Δαμασκηνό ο οποίος είναι εξοπλισμένος με παιδεία και αγάπη προς την εκκλησία καθώς και την υπόλοιπη  συνοδεία  για την ευλογημένη εκεί παρουσία της και για την συμμετοχή της στην Ιερά Αγρυπνία υποδεχόμενοι το νέο έτος.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου