Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

8258 - Δύο ομιλίες για τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη

Έλαβα και σας προωθώ: 
"Σεβαστοί και αγαπητοί μας φίλοι, χαίρετε πάντοτε εν Κυρίω. Συνεχίστε ακλόνητοι το πανάγιον έργο σας προς δόξαν Θεού και προς σωτηρίαν του ποιμνίου. Θέλαμε ταπεινά να σας παρακαλέσουμε να αρχίσετε το συντομότερο, προς δόξαν του προστάτου μας αγίου Πορφυρίου, να ανακοινώνετε ότι την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 6:30 το απόγευμα εις τον Ιερό Ναό του αγίου Γεωργίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, η κυρία Αθηνά Σιδέρη, κοινωνική λειτουργός και πνευματικοπαίδι του αγίου Πορφυρίου, θα μιλήσει για τον άγιο Πορφύριο, καλεσμένη των ιερέων του ναού και του Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Δημητρίου Τσελεγγίδη.
Τέλος, την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 9 το πρωί εις τον Ιερό Ναό των Παμεγγίστων Ταξιαρχών Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης, θα ξαναμιλήσει η κυρία Αθηνά Σιδέρη για τον άγιο Πορφύριο, καλεσμένη των ιερέων του ναού, με την άδεια του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.
 
Σας παρακαλούμε να μην αργήσετε να το ανακοινώσετε για να το ακούσουν και οι άνθρωποι που θα έρθουν από μακριά καθώς και από το εξωτερικό. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, χαίρετε.
Μετά τιμής.
Φοιτητές Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, τέκνα των αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου