Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

2603 - Έχουν ξεφύγει τελείως. Διαφημίζουν στο εξωτερικό γάμους «αλά αθωνικά»!


Διαβάζουμε και αρνούμαστε να πιστέψουμε που μπορεί να φθάσει ο παραλογισμός ορισμένων. Για να προσελκύσουν τουρίστες στη Χαλκιδική οι υπεύθυνοι του “MOUNT ATHOS AREA ORGANIZATION” (ξεχάσαν να βάλουν το "προ" που χρησιμοποιούν στα ελληνικά) προτείνουν σε νεαρά ζευγάρια να έλθουν στην περιοχή του Άθω για να παντρευτούν «αλά αθωνικά»!.


.......Μια νέα καμπάνια με σκοπό να πείσει τους μελλόνυμφους του εξωτερικού να ζήσουν όχι μόνο το μύθο τους στην Ελλάδα αλλά και το γάμο τους και μάλιστα «αλά αθωνικά» προωθεί ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω στη Χαλκιδική.
.......Μάλιστα ο εν λόγω Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προώθησε την καμπάνια του συμμετέχοντας πρόσφατα για δεύτερη φορά στη θεματική έκθεση «Balkanica Wedding Expo», στη Σόφια της Βουλγαρίας.
.......Εκατοντάδες μελλόνυμφοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Mount Athos Area, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή ως γαμήλιο προορισμό, ενώ πολλές κρούσεις πραγματοποιήθηκαν και από εκπροσώπους εξειδικευμένων τουριστικών πρακτορείων και διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών ή γραφεία οργάνωσης γάμων.
.......Μάλιστα, όπως ανέφερε η διευθύντρια Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Προ του Άθω, Μαρία Παππά μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν ήδη κάποιες κρατήσεις, ενώ οι επιχειρήσεις του είδους ενθουσιάστηκαν στην ιδέα να εντάξουν την περιοχή του Άθω και του Αριστοτέλη στα προγράμματά τους.
.......«Ως προς έναν βαθμό, η περιοχή μας έχει ήδη αρχίσει να γίνεται γνωστή έξω ως γαμήλιος προορισμός, χάρη και στους πολλούς γάμους αλλοδαπών, που διοργανώνονται σε ξενοδοχείο της περιοχής» πρόσθεσε η κυρία Παππά.
.......Τουριστικοί πράκτορες από το εξωτερικό θα προσκληθούν σε έναν παραδοσιακό -ακόμη και με γαϊδουράκια- γάμο στην Αμμουλιανή, ώστε να ζήσουν από κοντά την ιδιαίτερη εμπειρία μιας τελετής «αλά αθωνικά».

2 σχόλια:

  1. Wonder how they'll pull this off at Athos since the Abaton is still in effect?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Wonder how they'll pull this off at Athos since the Abaton is still in effect?"
      Αυτό πως σου ήρθε να το ρωτήσεις;

      Διαγραφή