Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

13405 - Ντοκιμαντέρ για το Άγιο Όρος, σε πανελλαδική πρεμιέρα, δωρεάν από την COSMOTE TV

Με νέες πρωτότυπες παραγωγές και συμπαραγωγές της COSMOTE TV, κάποιες από τις οποίες κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα τον Απρίλιο, εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY @YouTube, που μεταδίδεται -με 24ωρη ροή προγράμματος- ελεύθερα για
το κοινό μέσα από το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.
Η ελεύθερη μετάδοση επιλεγμένων ντοκιμαντέρ και εκπομπών, στηρίζει τις αυξημένες ανάγκες της οικογένειας, και ειδικά των παιδιών, για ψυχαγωγία και μάθηση από το σπίτι .
Στο πρόγραμμα του Απριλίου, ξεχωρίζει η νέα παραγωγή της COSMOTE TV «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Απριλίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ στις 21.00. Η σειρά 3 επεισοδίων παρουσιάζει την ανεκτίμητης αξίας συλλογή από χειρόγραφα, κώδικες, έντυπα και έγγραφα που βρίσκονται στην Αθωνική Πολιτεία, καθώς και το σημαντικό έργο της καταγραφής και ψηφιοποίησης των θησαυρών του Άγιου Όρους, που υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ σε συνεργασία με την Αθωνική Ψηφιακή Κιβωτό.
Πανελλαδική πρεμιέρα κάνει και η συμπαραγωγή της COSMOTE TV με την White Fox, «Σύγχρονοι Γέροντες», που, ξεκινώντας από τις 5/4, θα προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ στις 21.00, ως μηνιαίο αφιέρωμα. Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή, το έργο και τη διδασκαλία σημαντικών γερόντων της εποχής μας, όπως ο όσιος Ιερώνυμος ο Σιμωνοπετρίτης, ο όσιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ο γέροντας Εφραίμ ο Φιλοθεΐτης-Αριζονίτης και ο όσιος Εφραίμ Κατουνακιώτης. Η σειρά 4 επεισοδίων θα κάνει ταυτόχρονη πρεμιέρα στην Ελλάδα, μέσω της COSMOTE TV, την Κύπρο αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω του επίσημου δικτύου της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου