Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

4806 - Βίντεο από την ώρα του μεγάλου σεισμού στο Άγιο Όρος

.......Αλλοεθνής Κελλιώτης Μοναχός ή προσκυνητής, μου έστειλε τα βίντεο που δημοσιεύω, από τον σημερινό ισχυρό σεισμό των 6.5 ρίχτερ που συγκλόνισε τον Άθω.

4805 - Επτά ώρες μετά τη σφοδρή σεισμική δόνηση: Είναι απίστευτες τόσες πολλές σεισμικές δονήσεις (Λαυριώτης Μοναχός)Σε επιφυλακή βρίσκονται οι σεισμολόγοι οι οποίοι παρακολουθούν τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 12:25 μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης.
Ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών στο Αστεροσκοπείο της Αθήνας κ. Γεράσιμος Παπαδόπουλος επισήμανε ότι: «Πρόκειται για έναν ισχυρό σεισμό της τάξεως των 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ο οποίος προήλθε από τη βόρεια τάφρο του βόρειου Αιγαίου, μεταξύ Λήμνου και Σαμοθράκης. Το σημείο είναι η προέκταση του ρήγματος της βόρειας Ανατολίας όπου και στο παρελθόν είχαμε ισχυρούς σεισμούς ακόμη και 7,2 Ρίχτερ. Εξετάζουμε με προσοχή το φαινόμενο το οποίο είναι σε εξέλιξη και ήδη έχουμε και δυο ισχυρούς μετασεισμούς των 4.7 και 5 Ρίχτερ ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι».

4804 - Οσίου Πορφυρίου Θεραπευτική Παιδαγωγική


κλικ για μεγέθυνση

«Οσίου Πορφυρίου Θεραπευτική Παιδαγωγική»
ΕΚΔΗΛΩΣΗ με ομιλητή τον κ.Κρουσταλάκη Γεώργιο
Παρασκευή 30 Μαϊου 2014 και ώρα 19:30