Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

5221 - Διπλό ατύχημα στο Άγιο Όρος με τραυματίες πυροσβέστες και μοναχούς



Δύο πυροσβέστες και άγνωστος αριθμός μοναχών τραυματίστηκαν στο Άγιο Όρος, στην περιοχή της μονής Χιλανδαρίου, όταν πυροσβεστικό όχημα έπεσε σε χαράδρα λόγω διάβρωσης του εδάφους.
Όταν είδαν τους δύο πυροσβέστες να πέφτουν στο κενό, ομάδα μοναχών προσπάθησε να τους βοηθήσει, όμως και το δικό τους αυτοκίνητο έπεσε στη χαράδρα μετά από υποχώρηση του εδάφους, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών.
Οι πρώτοι τραυματίες διακομίζονται με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: skai.gr

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/9/14, 1:57 μ.μ.

    Πολλά ατυχήματα στο Αγιον Όρος. Κρίμα να χάνονται με βίαιο θάνατο ψυχές. Μήπως φταίει η αποστασία μας ??? Ας πάρει λίγο σοβαρά ο Ηγούμενος και η Γεροντία της Μονή Χιλανδαρίου την επαναφορά του αδίκως διωκόμενου από την μονή Γέροντα Σάββα πίσω στο κελί του στην Πατερίτσα. Τα ατυχήματα σαν το σημερινό καθώς και οι άδικοι διωγμοί μοναχών μας στεναχωρούν και μας πληγώνουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του μοναχού που χάθηκε. τους τραυματίες να χαρίσει γρήγορη ανάρρωση και ο διοικούντες την μονή Χιλανδαρίου να παραδώσουν το ταχύτερο το κελί στον διωκόμενο Γέροντα Σάββα. Διαφορετικά πολλές παιδαγωγίες θα μας δώσει η Παναγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατυχές σχόλιο σε πολύ άτυχη στιγμή.
      Καλό Παράδεισο στο παλληκάρι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/14, 6:32 μ.μ.

    Καθόλου ατυχές σχόλιο Keliotis Giannis. Και σε ευχαριστώ που ανάρτησες το σχόλιο και δεν το έκρυψες όπως έκανες για ένα σχόλιο για την πανήγυρι της Πατερίτσας Και σαν αγιορείτης που είσαι αντί να σιωπάς σε διωγμούς θα πρέπει να μιλάς. Και να ξέρεις καλά σαν παλαιός αγιορείτης που ήμουν έζησα πολλά περιστατικά και πολλές παιδαγωγίες της Παναγίας . Άλλωστε το περιβόλι είναι της Παναγίας και αυτή μας ανέχετε. Δεν είναι περιβόλι του παππού μας.

    Κύριε Ιησού ανάπαυσε την ψυχή του δούλου σου Αθανασίου μοναχού «Ευάρεστος τω Θεώ γενόμενος ήγαπήθη και ζών μεταξύ αμαρτωλών μετετέθη- ήρπάγη, μη κακία άλλάξη σύνεσιν αυτού, ή δόλος άπατήση ψυχήν αυτού... Τελειωθείς εν όλίγω, πλήρωσε χρόνους μακρούς- αρεστή γάρ ην ή ψυχή αυτού...» (Σοφία Σολ. δ' 10).

    ΑπάντησηΔιαγραφή